dar_o 1 Жалоба Опубликовано 23 сентября, 2016 Шановні сусіди, вже кілька разів наштовхнулась у нашому парку на неадекватну няню і хочеться попередити батьків, які взяли цю няню на роботу, але не знаю як. Вирішила принаймні попередити через форум. Отже, історія: близько місяця тому, гуляючи у парку "Нивки", почула несамовитий крик дитини у візочку, якого злісно трясла ця жінка, про яку йдеться. Я спостерігала хвилин 20 за тим, як вона трясла візок, нахилялась до дитини, що від плачу сповзала вниз, та жбурляла її назад у візок. Врешті-решт я не витримала і зробила їй зауваження. Вона відповіла щось із серії "Он так любит" і почала тікати вглиб парку. З її реакції я зрозуміла, що це, швидше за все, не бабуся, а няня. Про жінку, яка неадекватно трясе дитину у візку, поки та плаче, я також чула від іншої людини, що гуляє в парку. Власне, саме тому я і звернула на неї увагу. Сьогодні я знову помітила її у парку, знову дитина плакала (хоч не так важко і довго, як тоді), знову вона її трясла. Якщо ви знаєте сім'ю, у якій з дитиною, якій на вигляд десь +- 5 місяців, гуляє няня віком близько 55 років, короткострижена, світловолоса - будь ласка, попередьте їх. Інші прикмети - візочок-прогулянка темно-синього кольору. Сьогодні жінка була у куртці бордового кольору. Зазвичай вона "вкладає" дитину в районі біля пам'ятника Жабаєву. Можливо, сім'я живе у ЗО2. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Emanon 32 Жалоба Опубликовано 23 сентября, 2016 вона)? http://kiev.segodnya.ua/kpeople/v-kieve-nyanya-v-parke-izdevalas-nad-malenkimi-detmi-749648.html Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Creativnaja 65 Жалоба Опубликовано 23 сентября, 2016 Было бы более предметно если бы хотя бы марку коляски уточнили или фото со спины в идеале))) А вообще коляска была по форме - автокресло на колёсах от коляски Britax? Если да, то это няня с ЗО1, она часто бывает на площадке во дворе так как присматривает ещё и за старшей девочкой Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
dar_o 1 Жалоба Опубликовано 25 сентября, 2016 На жаль, не змогла ідентифікувати марку візочка. Але це не автокрісло на колесах. У мене є фото, однак це фото зі спини і здалеку) Можу надіслати у приватні повідомлення, якщо комусь треба впевнитись. Головні ознаки - синій відкритий прогулянковий візочок, короткострижена жінка років 55, доволі висока, середньої статури, одягнена в джинси та бордову куртку з хутряним комірцем. Бачила її кілька разів у післяобідній час (година 3-4). Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Ирма 0 Жалоба Опубликовано 30 октября, 2016 На жаль таких випадків дуже багато в останнiй час, і дітей реально страшно залишати з нянями. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты