Перейти к содержанию
yagichev

Ответ водоканала по Пчелке

Рекомендуемые сообщения

Ваше звернення №Я-5/0/6/15-18 опрацьовано

 

Тема звернення:

Аварійні ситуації та витоки каналізації

 

Текст звернення:

В будинку на першому поверсі здійснює свою діяльність магазин ”Бджілка”.

Магазин має власну кулінарію.

Через відсутність жироуловлювача періодично забивається каналізація будинку та як наслідок після кожної аварії у під’їзді житлового будинку стоїть нестерпний сморід.

 

Результат:

Міська дворова каналізаційна мережа від будинку №1А по вул. Сікорського на момент обстеження знаходиться в задовільному технічному стані, працює лотками без підпору.

Також повідомляємо, що згідно п.1.3. "Правил користування системами централізованого комунального водопостачання та водовідведення в населених пунктах України", затвердженими наказом Міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 27 червня 2008 року №190, Водоканал обслуговує лише ті вуличні, квартальні та дворові водопровідні та каналізаційні мережі, споруди і обладнання, а також технологічні прилади і прилади на них, які перебувають у нього на балансі та не обслуговує внутрішньобудинкові каналізаційні мережі.

 

Короче это к КЖС так как внутри дома аварии))

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на другие сайты

Сергей, мне кажется они нахимичили с ответом. Себя перемудрили. Ведь согласно законодательства - ве мі заключаем договора с поставщиком услуг - в данном случае это водоканал. 

 

И с тем же водоканалом у пчелки должен быть договор .

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на другие сайты

Пожалуйста, войдите, чтобы комментировать

Вы сможете оставить комментарий после входа в



Войти

×