Перейти к содержанию
dar_o

Попередження! Неадекватна няня

Рекомендуемые сообщения

Шановні сусіди,

 

вже кілька разів наштовхнулась у нашому парку на неадекватну няню і хочеться попередити батьків, які взяли цю няню на роботу, але не знаю як. Вирішила принаймні попередити через форум.

 

Отже, історія: близько місяця тому, гуляючи у парку "Нивки", почула несамовитий крик дитини у візочку, якого злісно трясла ця жінка, про яку йдеться. Я спостерігала хвилин 20 за тим, як вона трясла візок, нахилялась до дитини, що від плачу сповзала вниз, та жбурляла її назад у візок. Врешті-решт я не витримала і зробила їй зауваження. Вона відповіла щось із серії "Он так любит" і почала тікати вглиб парку. З її реакції я зрозуміла, що це, швидше за все, не бабуся, а няня. Про жінку, яка неадекватно трясе дитину у візку, поки та плаче, я також чула від іншої людини, що гуляє в парку. Власне, саме тому я і звернула на неї увагу. Сьогодні я знову помітила її у парку, знову дитина плакала (хоч не так важко і довго, як тоді), знову вона її трясла.

 

Якщо ви знаєте сім'ю, у якій з дитиною, якій на вигляд десь +- 5 місяців, гуляє няня віком близько 55 років, короткострижена, світловолоса - будь ласка, попередьте їх. Інші прикмети - візочок-прогулянка темно-синього кольору. Сьогодні жінка була у куртці бордового кольору. Зазвичай вона "вкладає" дитину в районі біля пам'ятника Жабаєву. Можливо, сім'я живе у ЗО2. 

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на другие сайты

Было бы более предметно если бы хотя бы марку коляски уточнили или фото со спины в идеале)))

А вообще коляска была по форме - автокресло на колёсах от коляски Britax? Если да, то это няня с ЗО1, она часто бывает на площадке во дворе так как присматривает ещё и за старшей девочкой

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на другие сайты

На жаль, не змогла ідентифікувати марку візочка. Але це не автокрісло на колесах. 

У мене є фото, однак це фото зі спини і здалеку) Можу надіслати у приватні повідомлення, якщо комусь треба впевнитись. 

Головні ознаки - синій відкритий прогулянковий візочок, короткострижена жінка років 55, доволі висока, середньої статури, одягнена в джинси та бордову куртку з хутряним комірцем. Бачила її кілька разів у післяобідній час (година 3-4).

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на другие сайты

На жаль таких випадків дуже багато в останнiй час, і дітей реально страшно залишати з нянями. 

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на другие сайты

Пожалуйста, войдите, чтобы комментировать

Вы сможете оставить комментарий после входа в



Войти

×